Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Ζωγράφου 24 Φεβρουαρίου 2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                             Αρ. πρωτ./οικ. 3072
ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
                     ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΡΙΝΗ ΠΕΤΡΟ
   ΑΓΓΕΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ
                              ΚΩΤΟΥΛΑ-ΜΠΙΖΙΟΥΡΑ ΛΟΥΚΙΑ
        ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟ
   ΚΑΖΑΚΟΥ ΕΛΛΗ
           ΚΟΤΣΙΦΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
                ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
               Κοιν. ΡΕΤΖΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
                              ΝΕΝΕΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ



Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση ( 2η) της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Δημαρχείο την ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και ώρα 13.30 με:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
.
1) Χορήγηση άδειας λειτουργίας ΜΟΥΣΙΚΗΣ για το έτος 2011 και παράταση ωραρίου λειτουργίας αυτής στο κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ-(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ)»της «ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΩΚΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 118.
2) Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής-παράταση ωραρίου για το έτος 2011 καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» της «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΦΕ ΑΕΕ» με αγορανομικό-υγειονομικό υπεύθυνο το ΧΑΤΖΟΒΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ που βρίσκεται επί της Λεωφ. Παπάγου 89.
3) Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής-παράταση ωραρίου για το έτος 2011 καταστήματος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» του ΣΚΙΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ που βρίσκεται επί της οδού Γρ. Κουσίδη 23.
4) Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής-παράταση ωραρίου για το έτος 2011καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» της «ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» με αγορανομικό-υγειονομικό υπεύθυνο το ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟ που βρίσκεται επί της Γρ. Κουσίδη 30Α.
5) Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής-παράταση ωραρίου για το έτος 2011καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ» της «QUATTRO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» με νόμιμο εκπρόσωπο το ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΩΣΤΑ που βρίσκεται επί της Λεωφ. Παπάγου 87 & Δημοκρατίας 7.
6) Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής-παράταση ωραρίου και λειτουργίας δύο (2) μουσικών οργάνων για το έτος 2011 καταστήματος «ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ» της ΡΑΔΙΣΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ» που βρίσκεται επί της Λεωφ. Παπάγου 126 & Αγ. Γεωργίου.
7) Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος <ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ> της ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΙΝΑΣ που βρίσκεται επί της οδού Γρ. Κουσίδη 20.
8) Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος <ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ & ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ> του ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που βρίσκεται επί της οδού Γρ. Αυξεντίου 72.
9) Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος <ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ & ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΣΤ ΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ> της ΞΕΡΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ που βρίσκεται επί της οδού Γ. Ζωγράφου 61.
10) Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος <ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ> του ΡΟΥΣΣΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ που βρίσκεται επί της οδού Γρ. Κουσίδη 61.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ.ΚΑΛΛΙΡΗΣ