Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του Δ.Σ. Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδώνα Ιλισίων

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και με πολλές επιτυχίες ολοκλήρωσε την παρουσία του το κολυμβητικό  τμήμα του ομίλου μας στα χειμερινά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών Νότιου Ελλάδος κατηγοριών.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών συμμετείχε με 21 αθλητές 29 παρουσίες σε  τελικους,8 ανδρών, 17 γυναικών, 4 ομαδικά.
Με 14 μετάλλια ο όμιλος μας στην ανεπίσημη βαθμολογία  κατέκτησε 162 βαθμούς και ήρθε 1ος στις γυναίκες 5ος στους άνδρες ενώ στο σύνολο έρχεται 4ος με βαθμούς 162.

Στο πρωτάθλημα κατηγοριών με 35 παρουσίες κατέκτησε την 5η θέση με 540 βαθμούς και 24 μετάλλια 8 χρυσά, 5 αργυρά, 11 χάλκινα.

Στο πρωτάθλημα πρωταγωνιστικής (10-12 ετών) ο όμιλος μας συμμετείχε με 45 αθλητές πολλά υποσχόμενους για ένα καλύτερο αγωνιστικό μέλλον.

Στον όμιλο μας αθλούνται πάνω από 350 αθλητές ,48 στην αγωνιστική κατηγορία και 50 στο πρωταγωνιστικό τμήμα. Πολλοί από τους αθλητές μας είναι μέλη της προεθνικής ομάδας κολύμβησης. Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι τα Βενιζελια στα Χανιά της Κρήτης και φυσικά ακλουθούν τα Τσιτεια που διοργανώνονται από τον σύλλογο μας και αποτελούν κορυφαίο κολυμβητικό γεγονός ενόψει των εθνικών πρωταθλημάτων Ανδρών- Γυναικών-κατηγοριών (12-18 ετών) και πρωταγωνιστικών τμημάτων (10-12 ετών).
           
Ο σύλλογος τα τελευταία 5 χρόνια με την καθοδήγηση του κ. Μανταλούφα  Μάρκου και των συνεργατών του συγκαταλέγεται στα κορυφαία κολυμβητικά σωματεία της Ελλάδας με βάση τη παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα.
           
Παράλληλα με το τμήμα κολύμβησης το τμήμα υδατοσφαίρισης που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία τα τελευταία χρονιά έχει μια αξιόλογη αγωνιστική παρουσία. Στα τμήματα υποδομής και στις μικρές ομάδες αθλούνται πάνω από 120 αθλητές .
           
Ο αθλητισμός είναι επένδυση στο μέλλον. Δημιουργεί και οικοδομεί προσωπικότητες ώστε να δρουν και να εργάζονται συλλογικά για το καλό της κοινωνίας . Ο όμιλος μας είναι σε άμεση επικοινωνία –συνεργασία με τη δημοτική αρχή ώστε από κοινού να διαμορφωθούν συνθήκες για την υλοποίηση δράσεων που θα ευνοούν τη μαζικότερη συμμετοχή της νεολαίας του δήμου μας στα αγωνιστικά δρώμενα.

Το Δ.Σ. Ποσειδώνα Ιλισίων