Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Προσπαθώντας να εξηγήσεις Tα «Aνεξήγητα»


Ενώ το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε θάλαμο δακρυγόνων και ασφυξιογόνων αερίων, θαυμάσαμε στο γνωστό βίντεο τρείς «αγανακτισμένους» πολίτες οι οποίοι ζήτησαν, και εν τέλει πήραν, την αστυνομική προστασία οδηγούμενοι φιλικότατα από τους αστυνομικούς εκτός πλατείας, μολονότι οι δύο από αυτούς συνέχισαν να κρατάνε τους σιδερολοστούς.

Ενώ λοιπόν η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παρακολουθούσε αμήχανη το βίντεο άρχισαν να έρχονται με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες και μάλιστα και μία ημέρα μετά το περιστατικό.

Ας συνοψίσουμε τι μάθαμε.

Πρώτον οι κύριοι αυτοί συμμετείχαν στους «αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος.

Δεύτερον είναι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ.

Τρίτον ένας εξ αυτών, αυτός με τον «ωραίο» σωματότυπο και τον σιδερολοστό συμμετείχε στο Δ.Σ. των εργαζομένων.

Τέταρτον είχε έρθει σε αψιμαχία με άτομα τού αντιεξουσιαστικού (;) χώρου τα οποία τον είχαν «περιποιηθεί» με αποτέλεσμα να φοβηθεί για την ζωή του (λογικό) και να κλειστεί στα γραφεία εταιρείας.

Πέμπτον, από τον χώρο της εταιρίας και με αλλεπάλληλες κλήσεις στην αστυνομία και το Ε.Κ.Α.Β., πρώτα πήγε το Ε.Κ.Α.Β. και του έβαλε γάζες στο κεφάλι και στην συνέχεια διμοιρία των Μ.Α.Τ. τούς απεγκλώβισε από τον χώρο πού κρυβόντουσαν και τους οδήγησε για «ασφάλεια» πίσω από τις δυνάμεις τον Μ.Α.Τ. στην Βουλή.

Έκτον ο περί ου ο λόγος «κύριος» έχει θεαθεί και έξω από σπίτια πολιτικών τους οποίους αποδοκιμάζει.

Έβδομον είναι λάτρης των ιδανικών των αρχαίων μας προγόνων και αρθρογράφος στο Απολλώνιο Φώς (http://www.apolloneiofos.gr/).

Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος σίγουρα τελεί εν συγχύσει, η οποία έγινε έτη εντονότερη εισπνέοντας τις απίστευτες ποσότητες δακρυγόνων, θεωρεί ότι τα ιδανικά των Ούννων και της κάθε λογής Αρείας και «καθαρής» φυλής είναι η κληρονομιά των αρχαίων Ελλήνων.

Το καλύτερο όμως όλων είναι ότι μίλησε στην τηλεόραση, είπε ότι είναι Έλληνας «εθνικιστής» αλλά ούτε ξέρει ούτε σχέση έχει με την «Χρυσή Αυγή».


Το ακόμη πιο καλό, όμως, είναι ότι η περιβόητη ένορκη διοικητική εξέταση που διενεργήθηκε, επιβεβαίωσε πλήρως τους ισχυρισμούς του κυρίου της ΕΘΕΛ, και έτσι όλοι την έβγαλαν λάδι...

Τα σχόλια δικά σας