Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Νέοι Προπηλακισμοί και Απειλές Παρανομούντων, στο Μητροπολιτικό Πάρκο


Μαθαίνουμε ότι χθες το μεσημέρι πολίτης πήγε να ενημερώσει για την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων, σε διάδρομο για πεζούς και τυφλούς, στελεχών και εργαζομένων στα Special Olympics.

Ο πολίτης πήγε στο κτίριο πού έχει ενοικιαστεί. από τα Ολυμπιακά Ακίνητα για τα Special Olympics (παλιά εκεί στεγαζότανε το Κτηματολόγιο), και κατευθύνθηκε στην ρεσεψιόν. Η εργαζόμενη εκεί τον παρέπεμψε στον Υπεύθυνο Μηχανογράφησης !!!!!!!!. Ο πολίτης αφού υπέδειξε  στον Υπεύθυνο Μηχανογράφησης !!!!!!!! τα οχήματα πού είχαν παρκάρει παράνομα του ζήτησε να ενημερώσει τους προϊσταμένους του έτσι ώστε να μην παρκάρουν σε χώρο πρασίνου.

Ο υπεύθυνος μηχανογράφησης οδήγησε τον πολίτη μέσα στο οίκημα έτσι ώστε να ενημερώσει κάποιον προϊστάμενο. Στον χώρο του προϊσταμένου ο πολίτης βρέθηκε να προπηλακίζεται και να απειλείτε από στελέχη των Special Olympics.

Το θέμα έλαβε τέλος όταν παρουσιάστηκε μέλος της οργανωτικής επιτροπής των Special Olympics  το οποίο ιδίοις όμασι διαπίστωσε κάποια από τα οχήματα πού είχαν παρκάρει σε χώρο πρασίνου (συγκεκριμένα δύο Mercedes και ένα φορτηγό Ford) ανήκαν σε στελέχη και εργαζομένους των Special Olympics γιατί μετά την φασαρία πού προηγήθηκε πήγανε να τα μετακινήσουν.

Είναι προφανές ότι όχι μόνο ο χώρος του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο παράνομο παρκινγκ εκεί πού η κατάσταση είναι πλήρως εξωφρενική είναι ότι οι παρανομούντες απειλούν τους νομίμως διαμαρτυρομένους.

Βέβαια το ότι η κατάσταση της μετατροπής του Πάρκου σε Παρκινγκ είναι γνωστό, αυτό πού δεν είναι γνωστό ότι ούτε η ΕΛ.ΑΣ. ούτε η δημοτική αστυνομία του 7ου Πολεοδομικού Συγκροτήματος επιβάλουν τον νόμο νομιμοποιώντας έτσι τους παρανομούντες παρ’ όλο ότι ο χώρος είναι διάσπαρτος από πινακίδες πού ορίζουν Απαγόρευση της Στάσης και Στάθμευσης.

Ένα επιπλέον γεγονός πού δεν είναι γνωστό είναι ότι οι έχοντες παρανόμως παρκάρει δεν είναι τυχαία άτομα αλλά εργαζόμενοι στο Υ.ΠΕ.Κ.Α., γιατροί, νοσηλευτές και πολιτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Παίδων κ.ά.

Αν σκέφτεστε να ενημερώσετε την δημοτική αστυνομία του 7ου Πολεοδομικού Συγκροτήματος την ΕΛ.ΑΣ. τους προέδρους των νοσοκομείων Παίδων, την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, δεν χρειάζεται γιατί όχι μόνο είναι ενήμεροι αλλά η πλειοψηφία αυτών είναι οι παρανόμως σταθμεύοντες των οποίων αν έχετε την υπομονή να κάθεστε και να ακούτε τις δικαιολογίες τους, ρίχνοντας το μπαλάκι οι μεν στους δε, ελπίζουμε να είστε αρκετά χοντρόπετσοι αδιαφορώντας για τους προπηλακισμούς και τις απειλές τις οποίες θα υποστείτε.

Βλέπετε η ευαισθησία γιατρών, νοσηλευτών, εργαζομένων στους Special Olympics ή το ΥΠΕΚΑ τελειώνει όταν τους υποδεικνύεται παρανομούντες.