Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τα πήρες όλα κι έφυγες...

Τώρα που μας απειλήσατε με μηνύσεις φοβηθήκαμε! Σας συνιστούμε, όμως, συνάδελφοι (ως προς το ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο τρόπο επικοινωνίας, γιατί κατά τα άλλα κολαούζοι είσαστε και απολογητές ενός φαύλου παρελθόντος) να παραμείνετε ψύχραιμοι. Έχουμε πολλά για τη γούνα του. Ψάχνουμε και βρίσκουμε, κι ότι νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο να το μάθει ο πολίτης του Ζωγράφου, το αποκαλύπτουμε. Έτσι, λοιπόν, σας συστήνουμε υπομονή.

Επί της ταμπακέρας, τώρα: Αλήθεια δε θυμάστε, ούτε έχετε ακούσει εσείς για τα προνόμια της πολυτελούς επίπλωσης που επιφύλαξε για την αφεντομουτσουνάρα του ο τέως; Δεν έχετε περάσει ποτέ απ' το γραφείο του; Δεν έτυχε να πληροφορηθείτε ποτέ για το κόστος αυτής της γαλαντομίας;

Γιατί, όμως, να μην κάνει ένα δώρο και στον εαυτό του; Τόσα και τόσα είχε κάνει σε φίλους και κολητάρια στο δήμο μας, αλλά και πέραν των ορίων του δήμου.

Και γιατί να μην τα πάρει μαζί του; Τόσοι και τόσοι το κάνουν. Και χαμένοι δήμαρχοι των πρόσφατων εκλογών, αλλά όπως θα θυμάστε και χαμένοι υπουργοί των βουλευτικών του 2009.

Και να σας πώ και κάτι; Εγώ σύντομα περιμένω να δω κάποια από τα ακριβά κομμάτια του τέως στο νέο γραφείο του που ετοιμάζει δίπλα στα ΕΛΤΑ. Αυτό θα είναι γραφείο κανονικό, κι όχι γιάφκα όπως ήταν το άλλο, λίγο πιο πάνω στην Μπισκίνη....