Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θέματα Τακτικής Συνεδρίασης (7η) της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 στις 2:30 μ. μ.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ» της ΤΡΟΥΠΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ που βρίσκεται επί της οδού Ούλωφ Πάλμε 26 και Περιάνδρου 48.
  2. Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ» του ΚΟΚΟΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ που βρίσκεται επί της οδού Λεωφ. Παπάγου 26.
  3. Ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ» επί της οδού Καλλιστράτους 120,ιδιοκτησίας ΚΟΥΣΑΡΙΔΑ ΙΩΑΝΝΗ
  4. Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤ/ΤΟΣ ΨΙΛΙΚΩΝ» του ΜD YAKUB που βρίσκεται επί της οδού ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ 10.
  5. Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» του ΠΑΠΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που βρίσκεται επί της οδού ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ 41.
  6. Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ» του ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που βρίσκεται επί της οδού ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ 27.
  7. Προέλεγχος για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» της ΑΝΤΖΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΑΣΠΡΟΥΔΗ ΒΕΡΣΑ Ο.Ε. με αγορανομικό εκπρόσωπο την Ασπρούδη Βέρσα που βρίσκεται επί της οδού ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ 25.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Εδώ