Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πλατιά ολομέλεια των "πράσινων"

Σύγκληση και των 62 που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του έχει προγραμματίσει για σήμερα 16 Δεκεμβρίου, ο Κώστας Καλλίρης. Το κλίμα αναμένεται εορταστικό, και όχι μόνο λόγω των ημερών. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό, να προχωρήσει και σε ευρεία διανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων, καθώς επίκειται η ορκωμοσία.



Ο νέος δήμαρχος καλείται να επιδείξει ικανότητες ισορροπιστή μεταξύ των τάσεων που απαρτίζουν την παράταξη. Πρέπει, δηλαδή, να ικανοποιήσει τους "Πετικούς", φυσικά τους κομματικούς, και να ανταμείψει τους πρωτεύσαντες.


Επειδή, όμως, είναι δύσκολο να κουβαλήσει τόσα καρπούζια κάτω απ' τη μασχάλη, άλλωστε δεν προβλέπονται και τόσοι "θώκοι", θα μοιράσει παιγνίδι και στούς 62, δημιουργώντας επιτροπές και υποεπιτροπές- κατά το σύστημα δηλαδή των κοινοβουλευτικών τομέων- ανά αρμοδιότητα και έργο, π.χ. καθαριότητα, πολιτισμός κλπ.


Αύριο θα μάθετε από τον ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ αν υπήρξαν γκρίνιες, και επίσης αν τηρήθηκαν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ του Χαλίντ και του συνυποψηφίου του αποτυχόντος, με τον οποίο πλακώθηκαν τις προάλλες στο Πρωτοδικείο...